تبلیغات
مریم - آیا می دانید که :
کلیک کن ضرر نمی کنی

مریم

آیا می دانید که : :[آموزشی , ]

*آیا می‌دانید که:

همه می‌دانیم که بیشتر گندم سفید از نشاسته درست شده است و میدانیم که نشاسته از کربوهیدرات ساخته شده است، یعنی از به هم پیوستن زنجیره مولکولهای شکر. هر کسی که تا بحال مارشمالو (نوعی شیرینی خمیرمانند ) را آتش زده باشد، می‌داند که شکر براحتی می‌سوزد، پس آرد هم می‌تواند. آرد و خیلی از کربوهیدراتهای دیگر می‌توانند آتش بگیرند. وقتی آنها در هوا بحالت گرد و غبار وجود دارند، فقط کافیست در هر متر مکعب ، 50 گرم یا بیشتر آرد بصورت گرد در هوا وجود داشته باشد و مشتعل شود. ذره‌های آرد ، آنقدر کوچک هستند که فورا می‌سوزند. وقتی یک ذره بسوزد، بقیه ذره های نزدیکش را هم روشن می‌کند و آنوقت شعله بوجود آمده ، تمام ابر آرد را شعله‌ور کرده ، منفجر می‌شود. تقریبا هر کربوهیدرات بصورت گرد و غبار وقتی مشتعل شود، منفجر خواهد شد. در خیلی از انبارهای آرد به همین صورت با یک جرقه یا یک منبع گرما باعت انفجار و آتش‌سوزی می‌شود.

نوشته شده در پنجشنبه 26 بهمن 1385 و 08:02 ق.ظ توسط امید

ویرایش شده در - و -



Script Menu مرا بیاد بیاور آن زمان که ازمن نشانی نباشد

 

مرا بیاد بیاور آن زمان که ازمن نشانی نباشد

Script Menu